Vendég felület

A vendég nézet egy táblegépen (tablet) futó alkalmazás. Az admin felületen beállított információkat valós időben kérdezi le, így az ármódosítások, vagy termék elrejtések azonnal láthatóak.

Kezdőlap nézet

A nyitóoldalon az étterem képe, köszöntő, kapcsolati információk, nyitvatartási idők, fizetési módok, valamint a reklámcsík jelenik meg. Ezután az elérhető étlapok és itallapok láthatók, amelyből a vendég választhat.

Étlap, itallap nézet

Itt találhatóak az egyes étlap, itallap kategóriák. Továbbá helyet kapott egy infó panel is, ami a vendégeknek nyújt segítséget a kezelésben.

Étel, ital nézet

Az egyes ételek, italok adatai jelennek meg. Kép, ár, leírás, allergének, az esetleges variációk (pl. bor üveg / 1 dl), valamint egy gomb, amelyet megérintve a termék a rendelési listához adható.

Allergének nézet

A vendég a saját érzékenységének megfelelően kiválaszthatja az allergéneket, amelyek vagy pirossal jelennek meg az étlapon, vagy az azokat tartalmazó ételek lekerülnek az étlapról.

Allergének nézet

Rendelési lista nézet

Tartalmazza azokat az ételeket és italokat amelyeket a vendég kiválasztott. Az egyes tételeknél módosíthatók a rendelni kívánt mennyiségek, vagy eltávolíthatók a listáról. A lap alján megjelenő lábjegyzet záró rendelkezéseket tartalmazhat. Amennyiben szervízdíj lett az admin felületen beállítva, úgy megjelenik annak összege is a végösszeg mellett.

Kérdőív nézet

A rendelési lista végén kérdőív modul jelenik meg néhány nem személyes kérdéssel. A modul használható éttermi kérdőívként.

Kérdőív nézet

Rendelés átadás QR kód segítségével

Az összeállított rendelést egy QR kód révén át lehet venni az admin felületen vonalkódolvasó segítségével, vagy a pincér applikációban a tablet kamerájával beolvasva. (Profi csomag)